David Vyšín

David Vyšín

Reviews

A great helper for increasing protein intake. At home we add it to every porridge, yoghurt and cottage cheese. It gives everything a nice, slightly crunchy texture and increases the content of the food itself - ideal for dieting. :-)

Quality ketchup without unnecessary flavourings, flavour enhancers and the like. Just tomatoes. A great choice for those who want quality. :-)

It's an absolute treat. It tastes exactly like Raffaello balls - it even has almost the same consistency. The downside is that you can't not eat it sitting down. :-D The great thing about this product is that it's made with quality ingredients containing a higher amount of protein. It's not very suitable for the later stages of the diet, but for the vast majority it's a great alternative and substitute for sweets. 10/10! :-)

@david_vysin

David Vyšín
David Vyšín

Máš raději vločky, nebo granolu?😇 Jíš ji samotnou, nebo v jogurtu/mléce?✍️ SLEDUJ 👉 @david_vysin Já mám rád obojí a obojí si zpravidla dávám za jiných okolností. Vločky mám nejraději před tréninkem jako kvalitní a dobře ztravitelný zdroj energie. 💪 Granolu miluju kvůli dokonalý chuti, ale i mnohem bohatšímu nutričnímu (i kalorickému!) složení.❤️ Rád bych tímhle postem poukázal na to, že granola se nerovná ovesné vločky. Je to mnohem bohatší potravina a to i co se obsahu kalorií týče. Rozhodně patří do zdravého jídelníčku, jen je dobré vědět, co obsahuje.😇 Taky je dobré si číst složení, protože je v obchodech často dost nekvalitní a obsahuje i spoustu zbytečných složek. 🤓 Za mě thumb up granolám od @aktin @vilgain, který jsou opět kvalitativně fakt top. Chuťově taky 10/10, jen mi vadí, že to tak rychle mizí.😂😂 Zařazuješ granolu do svého jídelníčku? Máš nějaký tip, do čeho ji přidáváš, nebo ji jíš samotnou?📩 Ahoj, Dejv.💯 --- SLEDUJ 👉 @david_vysin SLEDUJ 👉 @david_vysin O spolupráci a jídelníček mi napiš do zpráv.👉📩 ---- #fitness #igersc #igerssk #fitnessczech #czechfitnesspeople #vyziva #modernivyziva #instaczech #instaslovak #organismus #zdravi #zdravyzivotnistyl #rozum #dieta #jidlo #jimnormalne #tojidlo #czechfitness #cz #makamnasobe #spoluprace #aktin #vilgain #aktincz #vilgaincz #granola #vlocky

Show more
David Vyšín
David Vyšín

Kterou raději zvolíš?📩🤩 Jako upřímně nebudu kecat a tvrdit, že mi pizza z kvalitní restaurace chutná méně, než domácí. To vůbec. Pizza vždy byla, je a bude jedno z mých nejoblíbenějších jídel.❤️ Máme doma dokonce takovou tradici, že si každou středu děláme svou vlastní, domácí pizzu - kdo mě nějaký čas sleduje, tak už jich viděl spousty.😂 Nevýhodou těchto domácích pizz, i přesto, že mohou být sebelepší je, že bývají poměrně náročné na přípravu těsta..🤔 Když přišel @aktin s @vilgain základen na pizzu, tak jsme zajásali radostí a modlili se, aby to bylo dobré. A je.😂 Fakt to skvěle zastoupí těsto na pizzu, takže jen ozdobíme tím, co máme rádi a zároveň co nám dodá kvalitní živiny a v pořádném množství, na pár minut zapečeme v troubě a véča je hotová.👌 Zabere to pár minut, chutná to výborně, je to kvalitní jídlo a ještě máte dobrý pocit, že si "vaříte" doma sami a najdete po dvanáctý tento týden do restaurace.🤓 Za zmínku samozřejmě stojí, že jde o spolupráci s @aktin, kdy Vám mohu předat svůj pohled na jejich produkty, tipy jak je využít, nebo například rozebírat zajímavá témata z jejich blogu. A to já rád.🤓 Pokud mě chceš podpořit nákupem na @aktin tak mám odkaz v BIU.❤️ Ahoj, Dejv.💯 --- SLEDUJ 👉 @david_vysin SLEDUJ 👉 @david_vysin Jídelníčky, caching, otázky 👉DM📩 ---- #fitness #igersc #igerssk #fitnessczech #czechfitnesspeople #vyziva #modernivyziva #instaczech #instaslovak #organismus #zdravi #zdravyzivotnistyl #rozum #dieta #jidlo #jimnormalne #tojidlo #czechfitness #cz #pizza #vilgain #aktin #aktincz #aktinsk #vilgainpizza #domacipizza #pizzarecept #spoluprace #vilgaincz #makamnasobe

Show more