Petra Elblová

Petra Elblová

Reviews

you just top it with what you like and put it in the oven for a while. The pizza is ready in no time! I recommend you try it and you won't regret it.

Convenience above all! You'll love these leggings after the first time you try them on. They are firm, yet beautifully stretchy. They make a beautiful figure and have a high waist. What more could you want from leggings?

My favorite sweetener. - The white chocolate flavour is definitely the best for me. Just a few drops will give your food a divine sweet taste. :)

@jmenujisepeta

Petra Elblová
Petra Elblová

~ můj oblíbený set! 🤎 *mám ho samozřejmě od @vilgain a najdete ho u nich pod názvem Vilgain Mineral Wash Seamless! ✨ Je to úplně můj styl a hrozně se mi líbí ta hranatě střižená podprsenka. Objednávej na aktin.cz/peta ! 🫶🏼 [ #aktin #set #loveit ]

Show more
Petra Elblová
Petra Elblová

• Spojení @vilgain x @jmenujisepeta je už dlouholeté přátelství a konečně se můžeme podělit o společný produkt – limitovanou edici Crop Sweatu v barvě Misty Pink. ✨ Dohromady jsme ji dali vše, co od mikiny chceš. 🙌🏻 Má volnější střih, příjemný, kvalitní materiál a barvu, která rozzáří každý tvůj basic outfit. Ve skříni ti vydrží roky a nosit ji budeš ke všemu – do gymu k legínám, doma k teplákům i do města k sukni. 😍 Ulov si svůj Crop Sweat rychle, jde o limitovanou kolekci 300 kusů. 🎁 Najdeš ho na Aktin.cz/peta PS: Nezapomeň se pak pochlubit fotkami, jak ti sluší! 🖤 #cropsweat #vilgain #mistypink #activewear #active #activewearfashion #fashion #vilgainclothes #crop #gymwear #gymclothes •

Show more