David Vyšín

David Vyšín

A great helper for increasing protein intake. At home we add it to every porridge, yoghurt and cottage cheese. It gives everything a nice, slightly crunchy texture and increases the content of the food itself - ideal for dieting. :-)

Quality ketchup without unnecessary flavourings, flavour enhancers and the like. Just tomatoes. A great choice for those who want quality. :-)

It's an absolute treat. It tastes exactly like Raffaello balls - it even has almost the same consistency. The downside is that you can't not eat it sitting down. :-D The great thing about this product is that it's made with quality ingredients containing a higher amount of protein. It's not very suitable for the later stages of the diet, but for the vast majority it's a great alternative and substitute for sweets. 10/10! :-)

Another of our pantry's regular products. Great as a regular quickie. We often fill it with eggs, cheese, ham and corn with ketchup. These are not the classic thin tortillas, but slightly thicker. I definitely recommend trying them. :-)

Classic shaker - I always deal with sealing the threads so that they do not leak and here everything is absolutely fine. Be careful with the black colour you can't see through, which is not a problem, but some people may find it annoying. :-)

Vilgain Beef Jerky are the ideal snack for every meat lover who is not only interested in a high intake of quality nutrients, but also in the enjoyment of the food itself. The seasoning with sea salt gives the jerky a truly perfect taste. I particularly appreciate the high quality meat of the Aberdeen Angus breed, which is reared on mountain pastures. Another advantage is the sheer "toughness" of the meat, which does not let you eat the bag so quickly, which I consider an important factor in nutrition.

My partner and I have a tradition at home of having pizza every Wednesday. As a rule, we make the dough ourselves in different ways - mostly with rice porridge. (and sometimes we go to a restaurant, of course) So another alternative in the form of this product made us very happy. The taste of the base is very interesting, probably because of the olive oil, which gives you the feeling of a real Italian pizza. The dough holds up beautifully and does not fall apart. What we particularly appreciate about the ingredients is the use of quality ingredients without any unnecessary extra ingredients. Overall, the base is therefore very close to a true Italian pizza. At this price, this pizza base has earned a permanent place in our kitchen and menu.

@david_vysin

David Vyšín
David Vyšín

Máš raději vločky, nebo granolu?😇 Jíš ji samotnou, nebo v jogurtu/mléce?✍️ SLEDUJ 👉 @david_vysin Já mám rád obojí a obojí si zpravidla dávám za jiných okolností. Vločky mám nejraději před tréninkem jako kvalitní a dobře ztravitelný zdroj energie. 💪 Granolu miluju kvůli dokonalý chuti, ale i mnohem bohatšímu nutričnímu (i kalorickému!) složení.❤️ Rád bych tímhle postem poukázal na to, že granola se nerovná ovesné vločky. Je to mnohem bohatší potravina a to i co se obsahu kalorií týče. Rozhodně patří do zdravého jídelníčku, jen je dobré vědět, co obsahuje.😇 Taky je dobré si číst složení, protože je v obchodech často dost nekvalitní a obsahuje i spoustu zbytečných složek. 🤓 Za mě thumb up granolám od @aktin @vilgain, který jsou opět kvalitativně fakt top. Chuťově taky 10/10, jen mi vadí, že to tak rychle mizí.😂😂 Zařazuješ granolu do svého jídelníčku? Máš nějaký tip, do čeho ji přidáváš, nebo ji jíš samotnou?📩 Ahoj, Dejv.💯 --- SLEDUJ 👉 @david_vysin SLEDUJ 👉 @david_vysin O spolupráci a jídelníček mi napiš do zpráv.👉📩 ---- #fitness #igersc #igerssk #fitnessczech #czechfitnesspeople #vyziva #modernivyziva #instaczech #instaslovak #organismus #zdravi #zdravyzivotnistyl #rozum #dieta #jidlo #jimnormalne #tojidlo #czechfitness #cz #makamnasobe #spoluprace #aktin #vilgain #aktincz #vilgaincz #granola #vlocky

Show more
David Vyšín
David Vyšín

Kterou raději zvolíš?📩🤩 Jako upřímně nebudu kecat a tvrdit, že mi pizza z kvalitní restaurace chutná méně, než domácí. To vůbec. Pizza vždy byla, je a bude jedno z mých nejoblíbenějších jídel.❤️ Máme doma dokonce takovou tradici, že si každou středu děláme svou vlastní, domácí pizzu - kdo mě nějaký čas sleduje, tak už jich viděl spousty.😂 Nevýhodou těchto domácích pizz, i přesto, že mohou být sebelepší je, že bývají poměrně náročné na přípravu těsta..🤔 Když přišel @aktin s @vilgain základen na pizzu, tak jsme zajásali radostí a modlili se, aby to bylo dobré. A je.😂 Fakt to skvěle zastoupí těsto na pizzu, takže jen ozdobíme tím, co máme rádi a zároveň co nám dodá kvalitní živiny a v pořádném množství, na pár minut zapečeme v troubě a véča je hotová.👌 Zabere to pár minut, chutná to výborně, je to kvalitní jídlo a ještě máte dobrý pocit, že si "vaříte" doma sami a najdete po dvanáctý tento týden do restaurace.🤓 Za zmínku samozřejmě stojí, že jde o spolupráci s @aktin, kdy Vám mohu předat svůj pohled na jejich produkty, tipy jak je využít, nebo například rozebírat zajímavá témata z jejich blogu. A to já rád.🤓 Pokud mě chceš podpořit nákupem na @aktin tak mám odkaz v BIU.❤️ Ahoj, Dejv.💯 --- SLEDUJ 👉 @david_vysin SLEDUJ 👉 @david_vysin Jídelníčky, caching, otázky 👉DM📩 ---- #fitness #igersc #igerssk #fitnessczech #czechfitnesspeople #vyziva #modernivyziva #instaczech #instaslovak #organismus #zdravi #zdravyzivotnistyl #rozum #dieta #jidlo #jimnormalne #tojidlo #czechfitness #cz #pizza #vilgain #aktin #aktincz #aktinsk #vilgainpizza #domacipizza #pizzarecept #spoluprace #vilgaincz #makamnasobe

Show more